Diensten Roasted Marshmellows

Bruidsboeket en boeketjes voor de kids!

Leveranciers

 

Tine en Tim kozen voor een romantische zomertrouw in een ongedwongen sfeer én met een lekkere luxe BBQ. Hun motto: na 10 jaar mocht hun liefde wel eens in de bloemetjes worden gezet en hoe kan dat beter dan met een fantastisch trouwfeest.

Een pittige madam met aanleg voor creativiteit en organisatie

Tine was zo’n bruidje die alles van organisatie zelf deed, het af en toe onderschat had met 3 kindjes in huis en daardoor de laatste dagen toch nog van her naar der moest rijden… Toch bleef ze opmerkelijk rustig en chill. Precies meer relaxt dan de bruidegom in spé, als we eerlijk mogen zijn.

Ze bleef terecht zo kalm, ze had het nu eenmaal heel erg goed georganiseerd en de dag verliep vlekkeloos. Het begon wat regenachtig, maar de kindjes waren direct verkocht als ze de paardenkoets zagen en het koppel straalde gewoon van geluk! Tim kon in zijn gelofte geen woorden genoeg gebruiken om zijn prachtige vrouw te omschrijven… De woorden bleven maar komen en de romantiek vulde de prachtige Gotische zaal in het Pittoreske Brugge.

Rustiek Bohemian: DIY met kippengaas en colablikjes

De schuur waar het avondfeest plaats vond, was eenvoudig maar sierlijk aangekleed met rustiek kippengaas voor de tafelschikking, zelf gespoten zachtroze blikken met roze bloemen en leuke kinderfoto’s van het koppel. Het begon met een spontane receptie waarbij de weergoden hen toch nog goed gezind waren én iedereen smulde van de funky cocktails en hapjes.

Smullen van de BBQ

Voordat het diner van start ging, gaf Tim nog een kleine speech die zijn kersverse vrouw zeker niet onberoerd liet. De losse stijl van het avondeten waarbij iedereen zijn bordje zelf kon gaan vullen bij de luxe BBQ zorgde voor een huiselijk relaxte sfeer. Het dansfeest ging met diezelfde ongedwongen vibes verder, maar werd eerst nog ingezet door een romantische openingsdans.