Diensten Roasted Marshmellows

Anti-stressmanagement & ceremoniemeester Oostende

Leveranciers

  • Locatie: privé in ‘ T Groote Huys Oostende
  • Catering: De Mess catering
  • Fotografen/videograaf: The Hitch
  • Decoratie en Styling: Koppel zelf en familie
  • Hair: Masha Yakova
  • Locatie: weekend Ardennen- Mint Weddings

 Unieke trouwreceptie in de binnentuin

Jeroen en Michelle heb ik leren kennen als een koppel met heel wat creatieve talenten. Ze maakten zelf de uitnodigingen, een trouwwebsite en bijna alle prachtige deco items! Jeroen kwam mij over als de rust zelve, Michelle had zoveel ideetjes en organisatietalent, ik wist direct ok dit wordt opnieuw een super leuke samenwerking. 

De bruid had eigenlijk alles onder controle, maar zij en mama hadden soms een anti-stresserend schouderklopje nodig. Bij een warme koffie werd ik hartelijk ontvangen en kon ik ook samen met mama brainstormen over de voorbereidingen

 Intiem en groots tegelijk

Op de dag zelf was de bruid erg relaxt! Ze genoot van een koffietje, lachte en straalde, kijk eens hoe mooi ze is! Ze komt precies zo uit de boekjes! 

De bruidegom was ook  ontspannen en na een prachtige ontmoeting in de traphal loodste ik iedereen in de bus. We vertrokken naar het stadhuis waar ze hun ja-woord gaven opnieuw vol enthousiasme. 

Nadien genoot iedereen in de binnentuin van de heerlijke hapjes en de zon op hun snoet.  Het koppel trok zich nog even terug voor een fotoshoot met hun geliefde viervoeters en vertrokken nadien voor een heus trouwweekend in de Ardennen in intieme kring. 

J&M jullie zijn een ijzersterk koppel, jullie vullen elkaar fantastisch aan. Jullie hebben toch ook een speciaal plekje in mijn hart en ik wens jullie nog zoveel moois toe in hun avontuurlijke leven!