Diensten Roasted Marshmellows

Styling ceremonie & anti-stressmanagement.

Leveranciers

 

Heb je zelf al heel wat geregeld, maar is er last-minute toch nog onzekerheid over de styling van je feest of je ceremonie? Aarzel niet en vraag ons om raad. Wie weet kan jij met een adviesgesprek en een uitgewerkt moodboard weer verder voorbereiden en genieten!

Zonder zorgen trouwen in een landelijk kader met een moderne toets

Tessa en Michael wilden vooral een denderende party in een fijne locatie met lekker eten, waar zij zelf samen met hun vrienden en familie volop konden genieten. Ze kozen een formule bij Valkenbulcke waar ze konden vertrouwen op de jarenlange ervaring om hun feest tot in de puntjes te verzorgen.

Een intieme ceremonie om de dag te beginnen #Romantic #Burlap

Voor het feest van start ging wilden ze hun liefde vieren in intieme kring en met een persoonlijke ceremonie.  De plek waar hun liefdesverhaal ooit begon, het plaatselijke jeugdhuis was dus de ideale locatie… Het koppel deed beroep op ons voor styling-advies zodat we van enkele rode muren en wat stoelen toch een romantische plek konden maken. We luisterden naar hun wensen om het eenvoudig en budgetproof te houden en stelden een moodboard op. De romantische stijl met gipskruid en jutte leek hen op het lijf geschreven. Zo konden ze met een gerust hart verder toeleven naar hun grote dag.

Follow your heart & think outside the box! 

De decoratie fleurde het jeugdhuis op en gaf het een warme uitstraling. Het plaatje klopte. Het koppel straalde van geluk en hun ietwat gewaagde keuze qua locatie werd door vrienden en familie met enthousiasme onthaald.