Diensten Roasted Marshmellows

Ceremoniemeester, anti-stressgesprek, decoratie & styling bloemen, ontwerp save the date kaartjes

Leveranciers 

 Romantic Chic with a touch of gold

Kelly en Tim hadden al wat jaren samen doorgebracht, 2 toffe zoontjes en een leuk huis maar nog geen ringen om hun vingers. Ze besloten dat het tijd was om een spettered feest te geven. De bruidegom was er altijd zeer gerust in dat alles goed kwam, de bruid had af en toe een geruststellend schouderklopje nodig maar haar eigen organisatietalent zorgde ervoor dat het een super leuke samenwerking werd!

Tijdloos en hip tegelijk

Wij hadden bovendien de eer om hun styling ideeën verder uit te werken en hen, de mannen en bruidsmeisjes te voorzien van prachtige boeketten en corsages. Ook voor een bloemstuk voor de kerk en de styling van de tafels rekenden ze op ons.

De kerkdienst was zowel klassiek als hip met een vintage londense bus als vervoer tot een amerikaanse intrede van de bruid met haar papa. De ceremonie was zo romantisch en persoonlijk dat ik bij het zien van hun traantjes toch ook moest opletten om niet mee te gaan janken.

Je zag dat iedereen, inclusief de bruid, zich volledig ontspande op de receptie en smikkelde van de overheerlijke hapjes. Het feest zette zich verder met een hoog ambiance gehalte en persoonlijke touch door een prachtige speech van de bruidegom en een originele activiteit van de zussen van Kelly.

Kelly en Tim wij wensen jullie het allerbeste toe, dat jullie even chill en humoristisch verder in het leven kunnen staan zoals we jullie hebben leren kennen, geniet van de kleine dingen en jullie prachtige zoontjes!