All eyes on the bride??

Ik merk dat het vaak op fora en blogs gaat over de vrouwen die trouwen, de bruiden die stressen, de bruidsjurk, de bruiden die de planning opmaken etc.

Het lijkt ook alsof het enkel de vrouwen zijn die het belangrijk vinden om een weddingplanner of ceremoniemeester in te huren. Net als heel wat andere zaken is dit uiteraard niet het volledige plaatje. Laat het nu net dat zijn wat ik wil aanpakken, stereotypen! 

Jammergenoeg heb ik nog geen koppel van 2 mannen mogen bijstaan in hun trouwproces of op de dag zelf! ( waar zitten jullie guys?) Maar ik heb uiteraard al veel toffe mannen zien passeren, bruidegommen…De een wat chiller dan de ander natuurlijk.

En vanuit mijn luie zetel, bedacht ik plots waarom schrijf ik niet eens over de mannen die ik heb ontmoet dankzij dit beroep. 

 

#photocredit The Hitch

#photocredit Delphine Otte

Mannen die ik leerde kennen, de feiten op een rijtje

Emotionele mannen met prachtige trouwgeloften die de dag voordien vroegen of ze hun geloftes eens mochten doorsturen om te zien wat ik er van vond #socute #ookwelsexytoch #mannendiekunnenschrijven

Mannen die een heel klein beetje te diep in het glas hadden gekeken, maar daardoor een hilarische speech gaven en de sfeer nog beter maakten!

Mannen die een tekst ‘help Married’ in hun kraag lieten zetten 😉 

Mannen die traantjes wegpinkten in de kerk !

Mannen die hun paspoort vergaten ondanks het feit dat zijn perfectionistische vrouwtje en ikzelf hem er meermaals hadden op attent gemaakt, maar alles kwam goed! 

Mannen die mij contacteerden met de vraag om hen te helpen en dit telefoongesprek enorm goed voorbereid hadden. 

Mannen die verrassend uit de hoek kwamen met een prachtige lindy hop openingsdans.

Mannen die ongelofelijk veel inspiratie hadden voor de trouwceremonie.

Mannen die onder alle omstandigheden rustig bleven. 

Mannen die zot waren van hun huisdieren en hen ook een plaats gaven op hun trouwdag.

Mannen die zelf creatief aan de slag gingen met hun uitnodigingen. 

Kleine stoere mini mannen, die mij ongelofelijk hielpen op de grote dag en mij ’s avonds onverwacht een dikke knuffel gaven <3 #smelt