Roasted Marshmellows & Mint en Memories

Wij zijn van het van principe dat het fijn is om dankbaar te zijn, voor kleine en grote zaken. Wel vandaag deel ik even waarom ik zo dankbaar ben dat ik Nele De Winter van Mint en Memories leerde kenen. Het leek echt of het ment to be was dat zij op ons pad kwam!

We bleven contact houden met Nele  die ons avondfeest op onze trouw coördineerde en zij kwam plots op de proppen met het feit dat ze een opleiding aanbod tot weddingplanner (‘De Online Wedding Academie‘). Ik ga nooit vergeten hoe enthousiast ik was toen ik die beruchte whatsapp zag dat ik toegelaten was tot de opleiding!

Het principe van de opleiding is eenvoudig en makkelijk te combineren met een job of een andere opleiding. Je oefent online theorie, opdrachten etc. op je eigen tempo en terwijl help je je ‘stagekoppel’ met hulp bij de planning van hun dag. Nele geeft haar ‘studenten’ feedback en houdt het tempo erin. Ze waakt erover dat je geen zaken vergeet of biedt extra tips aan. Bovendien kan je ook praktijk opdoen door verschillende zaken mee te volgen (trouwbegeleiding, ceremonies…). Je kan ook terecht bij de andere studenten indien nodig.

Wij waren intussen al gestart met diverse projecten, maar de extra ervaren kijk van Nele kwam zeker van pas.

Dankbaarheid=energie!

Voor de ontmoeting en ondersteuning van Nele zijn we dus dankbaar, want zo kunnen we ook onze toekomstige klanten een professionele begeleiding aanbieden en zijn we meer gewapend tegen blinde vlekken of valkuilen.

Daarnaast willen we iedereen bedanken die in ons geloofde, iedereen die ons aanraadde gewoon onze droom te volgen of ons een klein duwtje gaf… (Ook iedereen die ons aanvankelijk gek verklaarde of niet begreep wat een geboortesite was of dacht dat we snoepgoed gingen verkopen met zo’n naam, ook zij blijven ons natuurlijk nauw aan het hart. )

Het is zo fijn om onze klanten te helpen en we ervaren zelf ook veel dankbaarheid van hen én voor dat fijne gevoel, nou ja .. daarvoor zijn we dit bedrijfje gestart! Het geeft ons zoveel energie om anderen gelukkig te zien tijdens de voorbereidingen en op hun grote dag.

Wil je graag zien wat wij zoal met onze energie doen? Hou onze website en social media kanalen zeker in de gaten voor updates over onze lopende of afgewerkte projectjes en begeleidingen!

Groeten,

Team Roasted Marshmellows