Eventplanning & styling voor kleine en grote budgetten

Vaak denken mensen dat wedding- of eventplanners heel duur zijn maar dat is natuurlijk ook in verhouding met het feit dat een feest/trouw al heel veel kost en dat de organisators het in eerste instantie niet zien zitten om dan nog extra budget uit te geven aan een eventplanner of ceremoniemeester. Toch kan dit in veel gevallen vrij goed meevallen.

Het gaat er ook om welke diensten je juist ‘uitbesteedt’. Is dit maar een deel van de planning of heb je enkel wat advies en begeleiding nodig zodat je alles zelf kunt plannen, of wil je enkel de styling laten doen maar de planning zelf? In deze gevallen kan de prijs voor ieder soort budget best haalbaar zijn t.o.v. de inspanningen en de stress die je hebt als je alles zelf wil doen en het niet zo goed loopt.

Bovendien kan een eventplanner je helpen met tips en tricks zodat je hier en daar geld kan uitsparen én kunnen ze je in contact brengen met leveranciers die gekend zijn voor een goede prijs-kwaliteit en die je in sommige gevallen zelf korting kunnen geven. Je behoudt ook meer het overzicht over je budget als iemand extern even meedenkt wat de kosten nu al zijn en welke marge er nog is voor extra’s.

Professionele weddingplanners zijn van oorsprong eerder een Amerikaans concept maar de laatste jaren komt het beroep ook in België meer op. Nederland lijkt hier trouwens weer wat meer voorop te lopen. Lange tijd was de stiel niet zo bekend voor ‘kleinere’ of intieme trouwfeesten. Mensen gingen ervan uit dat een weddingplanner voor kleine feesten onbetaalbaar is en waren ook nog niet zo vertrouwd met het idee. En hoe zeggen ze dat ook alweer? Onbekend is onbemind….

Toegankelijke eventbegeleiding

Een wedding- of eventplanner of styler kan verschillende taken op zich nemen. Wij willen ons in eerste instantie richten op advies en begeleiding bij klanten die hun event grotendeels zelf willen plannen maar hierbij een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Daarbovenop willen we ook een deel van de planning overnemen en de touwtjes in handen nemen de laatste weken voor het event én aanwezig zijn op het event om alles in goeie banen te leiden (‘ceremoniemeester’ of coördinatie), indien dit gevraagd wordt. Ook klanten die enkel hulp nodig hebben bij de styling of een eenmalig gesprek willen kunnen bij ons terecht, want van een mooi gestyled feest daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Het hoeft dus niet steeds om grote bedragen te gaan op de factuur, een uitgebreid adviesgesprek van minstens 2u kan al vanaf 80 euro. We bezorgen je handige documenten voor je gastenlijst en je budget, de dringendste to do’s in een handige actielijst en we nemen na 1 maand opnieuw contact met je op om de vorderingen te checken.

Doordat de klant zelf ook nog veel kan doen kunnen we de prijzen ‘lager’ houden dan wanneer je de volledige planning uit handen geeft. Maar ook in die laatste situatie staan wij voor u klaar!

Pure Roasted, Roasted with extra crunch, Roasted Deluxe…

Wij bieden diverse diensten aan, maar vinden het moeilijk om hier vaste prijzen op te kleven, want elk event is uniek. Stuur ons een mailtje of geef een belletje en dan kunnen we verder afspreken, richtprijzen geven of een vrijblijvende offerte opmaken. Als u beroep wil doen op meerdere diensten, is er ook steeds een mooie korting voorzien (bv. én website en eventbegeleiding/styling).

Veel groeten,

Team Roasted Marshmellows