We love notitieblokjes! 

In deze blog wil ik vooral ook jullie als koppel aan het denken zetten welk thema bij jullie past en hoe jullie daarachter komen! Het werken met een thema kan echt leuk zijn, laat je niet afschrikken.. het hoeft niet steeds zo groots en fancy te zijn, dat mag natuurlijk maar eenvoud blijft ook altijd mooi. Volg vooral jullie gevoel en persoonlijkheid en probeer hier en daar wat leuke persoonlijke accenten te gebruiken.

Iedere trouw is uniek en anders, volledig gestyled door een weddingplanner kan heel mooi zijn en wij helpen je daar graag bij, maar onderschat zeker ook niet wat jij zelf kan doen. Koop enkele trouwmagazines of bekijk de foto’s uit ons album of die van andere weddingplanners! Blogsites, pinterest en huwelijksbeurzen kunnen jullie vast inspireren. Zorg dat het thema en/of de kleuren aansluiten bij wat jullie mooi vinden, jullie smaak of levensstijl of dat het een fijne betekenis heeft voor jullie. Hou een leuk scrapbook of notitieboekje bij de hand en noteer er willekeurig al je ideetjes in, plak er foto’s in en je zal snel ondervinden wat er jou het meest aanspreekt. Koop enkele trouwmagazines of bekijk de foto’s uit ons album of die van andere weddingplanners!

Pick Your Colours!

Het werken met een kleurschema biedt meestal wel voordelen en is ook makkelijk om mee te starten. Wil je dus liever geen concept thema of weet je niet waar te beginnen, maar hou je wel van een gestyled gevoel? Kies dan voor enkele kleuren en trek dit verder door in diverse deco.

Geen inspiratie? Kijk even rond in je kledingkast of in je interieur om erachter te komen welke smaak jullie hebben! Wat dacht je van het werken met marmer en goud bv. of tropisch groen met wit?

Match your party with your personality!

Zorg echt dat het een match is! Ga niet voor een extravagant tropical neon thema met palmbomen, safari accessoires en/of neon verlichting (een tijdje een grote hype) als je je daar niet lekker bij voelt en telkens twijfelt of het niet te opzichtig is. Kies dan eerder voor een rustiger thema en ga voor enkele kleine maar gedurfde/romantische/leuke details. Wil je het juist erg extravagant en out of the box en maakt het je niet uit wat anderen denken, word je blij als je je moodboard opmaakt vol gekke dingen? Dan mag het misschien wat gewaagder.

Van loungebar tot kasteel tot luxueuze bowling party!

Het hoeft niet, maar maak wel logische keuzes als je alles zelf doet én je het jezelf niet te lastig wil maken, een barnthema in een klassieke trouwzaal of reuzegroot kasteel is misschien wel moeilijker? Hou er rekening mee dat het meer geld/tijd en energie zal kosten om echt die juiste sfeer over te brengen. Een oude of vernieuwde schuur is hier misschien meer aangewezen! Tegelijk mag je best ook out of the box denken… Een underground danceclub versieren met zand en loungemeubilair kan wel een hip dansfeest worden met thema ‘strandbar underground’?

Wat dacht je van een intieme trouw met leuke brunch en een namiddag met apero en bowlingpartijtje bijvoorbeeld? Thema Bowling stones!? Het kan en mag echt allemaal. Hou je je liever aan een klassiekere indeling met feest? Geen probleem, met enkele details verwerk je vast jullie persoonlijkheid erin, met of zonder thema!

Vraag gerust raad! Twijfel je over je thema? In een eenmalig adviesgesprek zetten we jullie graag verder op weg of we kunnen samen een moodboard uitwerken of een draaiboek met stylingplan bezorgen! Indien gewenst verzorgen wij ook de volledige styling!

Veel plezier en succes!

Team Roasted Marshmellows!