Beste allen,
Megabedankt om mee ons verhaal te schrijven! We beleefden de dag zoals hij alleen in onze fantasie mogelijk leek en dit mede dankzij jullie allen!
Schattig vervoer, toplocatie, romantische decoratie, topgerechtjes de hele dag lang, correcte bediening, een pure ceremonie, sfeermuziek en topparty-platen, met professionele en aangename persoonlijkheden die alles op foto en video vastlegden!
En in het bijzonder Petra die ons in het hele verhaal bijstond van in het begin!
Oprechte dank u wel!!
Annelies & Jan
Henri & Hélène

  Diensten Roasted Marshmellows

  Ceremoniemeester, coaching weddingplanning, anti-stressgesprek, adviesgesprek decoratie & styling 

  Leveranciers 

  Puur en relaxt

  A&J droomden van een huwelijk waarin ook de kids hun rol hadden. Ze waren zelf best organisatorisch en creatief aangelegd maar wilden voor hun dag toch iemand die even mee keek of ze niets vergaten en die hun stress kon wegnemen.

  Het bleek al heel snel dat we het goed konden vinden met elkaar want de bruid en ik delen een duidelijke ijsjes verslaving. 

  Toen ze zei dat ze gepersonaliseerde ijsjes wilden laten maken voor na het stadhuis wist ik direct in welke sfeer de hele trouwdag zou verlopen. 

  Van ijsjes naar fancy hapjes met o.a. oesters en tongrolletjes

  Na wat hulp thuis met de cava geschonken op de oprit, de busrit naar het stadhuis en de overheerlijke ijsjes op de markt vertrokken we naar the place to party. 

  Het koppel genoot relaxt van een lekkere tapas broodjes-brunch met de familie waarna we op fotoshoot vertrokken.

  Er waren nog wat kriebels in de buik voor de persoonlijke ceremonie, maar de stress viel volledig weg toen ze elkaar het ja woord nog eens gaven en het volk zich naar buiten beende voor de receptie. De kinderen deden het fantastisch op de ceremonie en konden nadien naar hartelust spelen met de babysit van dienst. 

  De receptie en het voorgerecht werden ‘staand’ opgediend op het terras en iedereen smulde van de lekkernijen en genoot van de zon op hun snoet.

  Het koppel had opnieuw wat vlinders in hun buik voor het moment dat ze de zaal onder luide muziek zouden binnen treden om te starten met het hoofdgerecht. Maar ik ga nooit vergeten dat ze me net daarvoor al uitgebreid bedankten dat alles zo vlot verliep en dat ze zo konden genieten. Mijn hart vulde zich met een warme gloed omdat ik wist hoe belangrijk de relaxte sfeer voor hen was. 

  Het avondfeest zette zich vol ambiance verder en ik verdween van het toneel. Lieve A&J en kids ik heb jullie leren kennen als een fantastisch gezin dat zo positief in het leven staat en familie altijd op de eerste plaats zet. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk horen we nog af en toe van elkaar! Veel liefs!