Digital vs paper ?

Bij een zwangerschap komt heel wat kijken, al die zaken die nog geregeld moeten worden… Van het zoeken naar een eventuele crèche naar het dromen over een prachtige babykamer tot het brainstormen omtrent het geboortekaartje.. Hebben jullie echter al eens gedacht aan een geboortewebsite?

Zo’n site bevat sowieso alle klassieke gegevens over jullie klein wondertje maar biedt jullie zoveel meer. Het is een leuke en originele manier om jullie vrienden en familie op de hoogte te brengen van de gezinsuitbreiding. Nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder 5 redenen waarom een geboortewebsite een musthave is.

1. Geen stress met het verzamelen van alle adressen!

Bij een geboortewebsite hoort een digitaal kaartje (in dezelfde stijl als de website) die je kan verspreiden via email, whatsapp, messenger, of andere social media kanalen.  Geen nood dus om alle adressen te verzamelen en te stressen na de geboorte met enveloppen en postzegels. Uiteraard houden wij er ook rekening mee dat jullie aan bepaalde mensen toch een ‘papieren’ kaartje willen overhandigen. Een geboortewebsite wordt daarom altijd opgeleverd samen met een ontwerp voor een digitaal als ook een papieren kaartje.

2. Leuke foto’s delen 

Het leuke aan een website is dat je foto’s kan delen van de zwangerschapsshoot, geboorte, bezoekjes, babyborrel en zelfs de peutertijd indien gewenst. Op een stijlvolle manier kunnen familie en vrienden meegenieten van jullie klein wondertje. Ook is het mogelijk om de website of een deel van de site af te schermen met een wachtwoord zodat deze niet voor iedereen publiek toegankelijk is. Geen nood dus om foto’s op facebook te plaatsen.

3. In één klik naar de geboortelijst en online RSVP’s

Via een geboortewebsite kunnen je gasten met één klik naar de geboortelijst en met een simpele knop of formulier laten weten of ze al dan niet aanwezig zijn op de babyborrel/doopfeest en met hoeveel personen. Hun antwoorden krijg je automatisch in je mailbox.

4. Een geboortewebsite is origineel en flexibel

Het fenomeen van geboortewebsites is relatief nieuw. Je bepaalt zelf de inhoud,  foto’s en de look & feel van jullie site zodat deze perfect bij jullie past! Details kunnen op elk moment aangepast of toegevoegd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets vergeet te laten drukken ;-).

5. Een site die meegroeit met uw kleine spruit!

Indien gewenst kan je de site laten meegroeien met uw kleine spruit doorheen de peutertijd en belangrijke gebeurtenissen. Foto’s en blogs kunnen toegevoegd worden en zo kunnen je familie en vrienden altijd op een leuke manier mee volgen. Dit is bijvoorbeeld ook erg handig wanneer familie en vrienden niet dichtbij wonen.

Neem gerust een kijkje op www.geboortewebsite.be om enkele voorbeelden te zien!