Diensten Roasted Marshmellows

Last-minute weddingplanning, anti-stressmanagement & bruidsboeket

Leveranciers

Tip: Hebben jullie als koppel heel wat stress voordien, probeer te ontspannen, roep desnoods extra hulp in, maak een overzicht van de laatste voorbereidingen en relax, de dag zelf loopt vast gesmeerd en jullie zullen stralen!

Garden Chic with a Bohemian Touch

Loes en Brieuc hadden hun zomerse trouw met los ‘garden chic’ concept al helemaal zelf gepland, maar kregen de weken voordien last van wat stress en twijfels rond hun planning en concept.

Roasted Marshmellows stond hen bij met raad en draad, nam hun draaiboek onder handen en gaf hen een last-minute anti-stress peptalk. We gaven hen tips rond de ontvangst van de gasten, de tafelschikking en het op tijd georganiseerd krijgen van de laatste voorbereidingen. Zo konden ze met een gerust hart verder voorbereiden en naar hun dag toeleven.

Live Music & Belgian WAFFLE BAR!

Wij hadden bovendien de eer om hen te voorzien van een zelfgemaakt kleurrijk bruidsboeket met veldbloemen, die de aanstaande bruidegom de dag zelf trouwens heel fier kwam ophalen.

De trouwdag verliep heel vlot, iedereen genoot volop en het koppel was zo gelukkig. Ze waren eerder al getrouwd voor de wet dus hadden op hun dag lekker veel tijd. Ze genoten na een picknick van de persoonlijke unieke ceremonie die hun familie voor hen had gemaakt. Daarna was er een heuse receptie met live band en de gasten vertoefden in de fantastische tuin bij de zaal.

Het diner voltrok zich aan de prachtige lange tafels en sloot af met een wafelbuffet. Iedereen kon deze naar hartenlust opsmukken met heel wat verschillende toppings. De wafels werden echt door jong en oud gesmaakt en tussendoor werden er unieke foto’s en filmpjes gemaakt bij de fotobooth. De dj zette een ongelofelijk daverend feest in gang en dit was voor het koppel dan ook het moment van totale ontspanning….  Het was de mooiste dag van hun leven en die mooie dag kan niemand hen ooit nog afnemen.